Scroll naar boven
Automatische incasso Regiotaxi in termijnen
Veelgestelde vragen Noodnummer bij crisis Vind uw wijkteam

Vragen over ...

Bekijk hier alle thema's

Automatische incasso Regiotaxi in termijnen

De kosten voor de gereden ritten met de regiotaxi over de afgelopen maanden worden in termijnen geïnd. Brookhuis Personenvervoer incasseert half februari de gereden ritten van de maanden oktober en november 2017, in maart de ritten van december 2017 en januari 2018 en in april incasseert de vervoerder de kosten voor de ritten van februari en maart 2018. Vanaf april int Brookhuis de gereden ritten met de Regiotaxi per maand achteraf.

Maatwerk voor mensen met schulden

Mensen met een Regiotaxipas moeten een machtiging geven aan Brookhuis Personenvervoer voor automatische incasso. Reizigers die de automatische incasso niet geven krijgen maandelijks achteraf een factuur. Daarvoor betalen de reizigers per maand € 7,50. Brookhuis levert maatwerk voor mensen met schulden die geen automatische incasso mogen verlenen.

Nog niet iedereen heeft machtiging gegeven

Het betalen van ritten met de Regiotaxi per automatische incasso is per 1 oktober 2017 ingegaan. De ritkosten van de afgelopen maanden zijn nog niet geïnd omdat nog 15% van de reizigers geen automatische incasso heeft gegeven. En omdat de vervoerders hun administratie hiervoor nog moesten inrichten. 

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de wijkwijzer. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00