Scroll naar boven

Voor mannen

De cursus ‘opkomen voor jezelf!’ voor mannen is bedoeld voor volwassen mannen die conflicten uit de weg gaan, onzeker zijn, een negatief zelfbeeld hebben, moeilijk grenzen stellen en emoties niet (goed) herkennen.

Doel en thema’s

Het doel van de cursus is dat u leert opkomen voor u zelf en uw eigen identiteit versterkt. We behandelen thema’s als het leren herkennen en uiten van emoties, vergroten van zelfvertrouwen, leren communiceren en het aangeven van grenzen.

Duur en plaats

De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten in de avonduren. De bijeenkomsten vinden plaats aan de Laarressingel 61 te Enschede.

Groepsgrootte en begeleiders

De cursusgroep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.De groep wordt begeleid door twee (mannelijke) wijkcoaches van Wijkteams Enschede.

Kosten en aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar trainingen@wijkteamsenschede.nl of door te bellen naar 053-4817900.

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de wijkwijzer. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00