Scroll naar boven
Voor vrouwen
Veelgestelde vragen Noodnummer bij crisis Vind uw wijkteam

Vragen over ...

Bekijk hier alle thema's

Voor vrouwen

Deze cursus is bedoeld voor vrouwen vanaf 20 jaar die niet goed 'nee' kunnen zeggen, conflicten  uit de weg gaan, snel onzeker zijn en hiermee aan de slag willen in een training.

Doel en onderwerpen

Het doel van de cursus is dat u beter leert opkomen voor uzelf. We behandelen onderwerpen als ‘nee’ zeggen, grenzen aangeven, vertellen wat u vindt en voelt en het omgaan met kritiek en complimenten.

Duur en plaats

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2,5 uur en een follow-up bijeenkomst. De bijeenkomsten vinden plaats aan de Laarressingel 61 te Enschede.

Groepsgrootte en begeleiders

De cursusgroep bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 deelnemers. De groep wordt begeleid door twee (vrouwelijke) wijkcoaches van Wijkteams Enschede.

Kosten en aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar >trainingen@wijkteamsenschede.nl of door te bellen naar 053-4817900.

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de wijkwijzer. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00