Scroll naar boven
Sociale kaart
Vind uw wijkteam Noodnummer bij crisis Veelgestelde vragen

Vragen over ...

Bekijk hier alle thema's

Sociale kaart

Er zijn veel activiteiten en voorzieningen in Enschede die u kunnen helpen bij uw ondersteuningsvraag en die vrij toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld activiteiten die in een buurthuis worden georganiseerd of een maaltijdvoorziening. Sommige activiteiten zijn gratis, andere vragen een bijdrage, maar u heeft hiervoor geen indicatie van de gemeente en/of arts nodig. Voorzieningen waarvoor een indicatie van het wijkteam nodig is, zijn in principe niet opgenomen.

Bij de meeste voorzieningen waarop u klikt, staat ook een website genoemd. Daar vindt u informatie over activiteiten, tijden en kosten van deze specifieke voorziening.

Hoe werkt het?

  • Vul uw postcode in.
  • Vul een trefwoord in waarnaar u wilt zoeken
  • Er zijn verschillende rubrieken, waarin u een lijst van organisaties kunt zien.
  • U krijgt een lijst te zien, maar u kunt ook op kaartweergave klikken
  • Standaard staat de meest gezochte organisatie bovenaan: “relevantie”.
  • Door op “afstand” te klikken ziet u de organisatie die het dichtst bij u in de buurt zit op basis van de ingevulde postcode.
  • U kunt de lijst nog verfijnen in afstand, categorieën, leeftijd en doelgroep

Zijn deze mogelijkheden niet de oplossing voor uw probleem of vragen, dan kunt u een gesprek aanvragen bij het wijkteam.Bekijk de sociale kaart in een nieuw venster: 
https://enschede.socialekaartnederland.nl/

Opmerkingen kunt u kwijt via het contactformulier op de website van de sociale kaart. 
Nieuwe organisaties kunnen zich via de website van de sociale kaart aanmelden. Op de genoemde website vindt u onderaan een button 'Organisatie toevoegen'.

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de sociale kaart. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00