Scroll naar boven

Uitkomen met geld

Heeft u geen overzicht meer? Vindt u het moeilijk om rond te komen? Vallen uw uitgaven tegen? Zijn uw inkomsten en uitgaven niet duidelijk? Als u meer uitgeeft dan u ontvangt aan inkomsten kunnen er schulden ontstaan.Overzicht houden

Om goed met uw geld om te kunnen gaan, heeft u overzicht nodig. Uw inkomen is vaak elke maand hetzelfde, maar de uitgaven per maand kunnen verschillen. Daar kan het mis gaan. Uw wasmachine gaat bijvoorbeeld onverwacht kapot of u wordt geconfronteerd met een hoge energierekening. 
Kijk eens op de website www.geldkompasenschede.nl voor tips en advies over allerlei geldzaken, waaronder het overzicht houden van uw inkomsten en uitgaven. Komt u er niet uit en heeft u ondersteuning nodig? U kunt bij ons terecht als u inzicht wilt krijgen in uw financiële situatie en beter wilt leren omgaan met geld.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een medewerker van het wijkteam brengt samen met u uw situatie in kaart. We zoeken samen uit hoe u uw geldzaken het beste kunt aanpakken en helpen u met het maken van een overzicht van inkomsten en uitgaven om te voorkomen dat er (nieuwe) schulden ontstaan. We helpen u met advies, bijvoorbeeld over hoe u verschillende instanties het beste benadert.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies of om een afspraak te maken.

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de sociale kaart. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00