Scroll naar boven

Meedoen

Iedereen doet mee! Ook wij vinden dat belangrijk. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Het kan zijn dat u moeite heeft met meedoen aan activiteiten of het onderhouden van sociale contacten, bijvoorbeeld door ziekte of een beperking. Of u heeft moeite met uw dagelijkse routine en daginvulling. Elke situatie is anders. Niet iedereen met dezelfde problemen heeft dezelfde ondersteuning nodig. Het wijkteam denkt graag met u mee. Samen met u bekijkt de medewerker van het wijkteam wat u zelf kunt. Of misschien kunt u zelf hulp regelen. Bijvoorbeeld van familie, buren of kennissen. Het kan ook zijn dat u gespecialiseerde, professionele hulp nodig heeft. Dan schakelt het wijkteam in overleg met u de juiste organisatie(s) in.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onderwerpen als ondersteuning bij het huishouden, wonen, vervoer, daginvulling en structuur thuis.

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de wijkwijzer. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00