Scroll naar boven

Schoolproblemen Enschede

De schooltijd van kinderen is niet altijd zorgeloos, ook niet voor u als ouder. School is belangrijk, want uw kind brengt er veel tijd door. Als uw kind zich niet prettig voelt op een school in Enschede, heeft dat veel invloed. Uw kind is bijvoorbeeld extra prikkelbaar of gaat met tegenzin naar school.


Ondersteuning tijdens schoolproblemen

Herkent u problemen bij uw kind zoals:
  • pesten;
  • moeite om vrienden te maken;
  • moeite om zich te concentreren;
  • spijbelen;
  • niet mee komen op school;
  • ruzie op school.

Dan kan uw kind of u als ouder baat hebben bij wat ondersteuning. Bespreek de situatie allereerst op school. Komt u er zelf niet uit? Blijf niet zitten met uw vragen en neem contact op met de wijkteams van Enschede.

Zoekt u hulp bij schoolproblemen in Enschede?


Een medewerker van het wijkteam kan tips en adviezen geven over hoe u uw kind kunt ondersteunen bij schoolproblemen in Enschede. We kunnen u ook helpen uw kind weerbaarder te maken. Of er kan bemiddeling plaatsvinden met de school, bijvoorbeeld als er sprake is van pesten. Ook kunt u via school een afspraak maken met een medewerker van het wijkteam. Neem contact met ons op ons voor meer informatie en advies of om een afspraak te maken.

De wijkteams staan voor u klaar met betrekking tot diverse problemen, waaronder problemen op school in Enschede, maar ook voor problemen thuis of buurtproblemen in Enschede.

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de wijkwijzer. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00