Scroll naar boven
Wijkteams Enschede
Veelgestelde vragen Noodnummer bij crisis Vind uw wijkteam

Vragen over ...

Bekijk hier alle thema's

Wijkteams Enschede

Meestal kunt u op eigen kracht of met hulp van familie of buren uw leven prima organiseren. Maar soms heeft u hulp nodig. Misschien hebt u moeite om zelf te koken, te douchen of het huis schoon te houden? Ervaart u veel stress door uw werk- thuissituatie? Of voelt u zich vaak eenzaam en/of bent u op zoek naar een zinvolle dagbesteding? Zijn er opvoedproblemen of schulden? Met dit soort vragen kunt u terecht bij het wijkteam in uw wijk.

Wijkteams Enschede is er voor alle inwoners, van alle leeftijden en voor allerlei hulp en ondersteuningsvragen. Ook mantelzorgers en jongeren kunnen binnenlopen bij het wijkteam voor informatie, advies en hulp. Kom gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek, bijvoorbeeld tijdens een inloopspreekuur op één van onze locaties of op afspraak. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Wijkteams Enschede is een samenwerking van de Gemeente Enschede en de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Enschede-Haaksbergen.

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de wijkwijzer. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00