Scroll naar boven

Wijkwijzer

Er zijn veel activiteiten en voorzieningen in Enschede die u kunnen helpen bij uw ondersteuningsvraag en die vrij toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld activiteiten die in een buurthuis worden georganiseerd of een maaltijdvoorziening. Sommige activiteiten zijn gratis, andere vragen een bijdrage, maar u heeft hiervoor geen indicatie van de gemeente en/of arts nodig. Voorzieningen waarvoor een indicatie van het wijkteam nodig is, zijn in principe niet opgenomen.

Bij de meeste voorzieningen waarop u klikt, staat ook een website genoemd. Daar vindt u informatie over activiteiten, tijden en kosten van deze specifieke voorziening.

Hoe werkt het?

  • Vul uw postcode in.
  • Vul een trefwoord in waarnaar u wilt zoeken
  • Er zijn verschillende rubrieken, waarin u een lijst van organisaties kunt zien.
  • U krijgt een lijst te zien, maar u kunt ook op kaartweergave klikken
  • Standaard staat de meest gezochte organisatie bovenaan: “relevantie”.
  • Door op “afstand” te klikken ziet u de organisatie die het dichtst bij u in de buurt zit op basis van de ingevulde postcode.
  • U kunt de lijst nog verfijnen in afstand, categorieën, leeftijd en doelgroep

Zijn deze mogelijkheden niet de oplossing voor uw probleem of vragen, dan kunt u een gesprek aanvragen bij het wijkteam.

Klik hier om de Wijkwijzer in een nieuw venster te bekijken. 

Opmerkingen kunt u kwijt via het contactformulier op de website van de Wijkwijzer. Nieuwe organisaties kunnen zich via de website van de Wijkwijzer aanmelden. Op de genoemde website vindt u onderaan een button 'Organisatie toevoegen'.

Kunnen wij u helpen?

Veel antwoorden kunt u zelf vinden bij de veelgestelde vragen, op de themapagina’s of op de wijkwijzer. U bent ook welkom op het inloopspreekuur van het wijkteam in uw stadsdeel.

Contact

Wijkteams Enschede
Molenstraat 50
Enschede
7514 DK
Tel: 053 - 481 79 00