Vacature HR-medewerker / Personeelsconsulent

Ben jij opzoek naar een veelzijdige HR-functie, waarin je veel ervaring op kan doen én draag je graag bij de doorontwikkeling van onze HR-afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn wij:
De SMD werkt samen met de gemeente Enschede in het samenwerkingsverband ‘Wijkteams Enschede’. Wijkteams Enschede werkt aan een inclusieve samenleving waarin inwoners veilig kunnen opgroeien, leren, werken en recreëren. Een samenleving waar inwoners actief kunnen zijn in hun buurt, dorp of stad. De SMD ondersteunt dit proces door professionals in te zetten en is onder andere verantwoordelijk voor het vakmanschap van de wijkteammedewerkers. In de wijkteams werken de wijkteammedewerkers. Zij ondersteunen inwoners van Enschede (tijdelijk) bij uitdagingen die zij ondervinden in het dagelijks leven. De ondersteuning is laagdrempelig en als het nodig is, wordt er samengewerkt met het eigen netwerk en met andere instanties. Het mooie is dat inwoners door deze aanpak hun leven onder eigen regie kunnen inrichten op basis van interesse en talenten.


Dit wordt jouw werk:

  • vraagbaak voor alle medewerkers voor standaard cao-, arbeidsvoorwaarden- en salarisvragen;
  • het verzorgen van de administratieve werkzaamheden op het gebied van werving en selectie, in-, door- en uitstroom, ziekte/verzuim- en verlofregistratie en opleiding, scholing en registratie;
  • het verzamelen, muteren en controleren van diverse gegevens ten behoeve van de personeels- salarisadministratie en de digitale personeelsdossiers op orde houden;
  • arbo-gerelateerde taken, zoals de RI&E, veiligheidstrainingen en eventueel de rol van preventiemedewerker;
  • een bijkomende taak is dat je verantwoordelijk bent voor diverse facilitaire zaken, onder andere inkoop van kantoorartikelen, uitgifte van sleutels, etc.;
  • en het deelnemen aan verschillende (hr)projecten, waarbij je graag de handen uit de mouwen steekt.

Kortom een veelzijdige, verantwoordelijke en zelfstandige functie waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd.

Wat breng je mee?

  • Bij voorkeur een (bijna) afgeronde opleiding in de richting HRM op mbo+/hbo niveau en je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
  • Je hebt ervaring met het systeem AFAS, of bent bereid dit eigen te maken en je hebt een goede beheersing van het Microsoft Office pakket.
  • Je hebt kennis van administratieve HR-processen en relevante wetgeving. Je werkt planmatig, neemt graag deel aan projecten en je kunt goed werken onder de druk van deadlines.
  • Tot slot ben je als HR-medewerker integer en betrouwbaar en match je op onze kernwaarden: verbinden, vertrouwen, persoonlijk en leergierig.


Wat bieden we jou:

Een uitdagende en veelzijdige rol als HR-medewerker in een team met twee HR-adviseurs en een salarisadministrateur, waarbij je onderdeel uitmaakt van het Bedrijfsbureau SMD.
We bieden een baan voor 20 - 24 uur per week, met de intentie tot een vast dienstverband.
Natuurlijk hangt het salaris af van je relevante werkervaringsjaren. Om je alvast een beeld te geven: je kunt denken aan een bruto salaris tussen € 2.967 en € 4.065 (salarisschaal 7, cao Sociaal Werk).

Enthousiast geworden?
Herken jij jezelf in dit functieprofiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan vóór maandag 22 april. Stuur je belangstellingsmail inclusief motivatie en CV naar j.kaldenbach@smd.nu (met als onderwerp: vacature HR-medewerker).

We drinken graag een kop koffie met je om laagdrempelig kennis te maken! Bel gerust voor een afspraak.

Voor vragen kun je contact opnemen met Jolien Kaldenbach (HR-adviseur). Bereikbaar op telefoonnummer: 06-82419138 of via j.kaldenbach@smd.nu.

De gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 23 april, we vragen je hier alvast rekening mee te houden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.